En upplevelse att minnas!

Under en lakritsprovning hos oss provar du lakrits i olika former, söt, salt och med choklad. Samtidigt får du lära dig om lakritstillverkning, lite historik och en hel del kuriosa. På en del provningar har vi en kortare föreläsning och deltagarna får istället lära sig att koka sin egen lakrits. Provningarna tar ca 1,5 timme och efter provningen finns det möjlighet att köpa lakrits för den som vill. Pris: 345 kr/person.En del av lakritsprovningar avslutas med att deltagarna får koka sin egen lakrits.

Nyhet! Lakritsprovning online!Provningarna äger vanligtvis rum i vår butik, Lakritsbutiken på Fridhemsgatan 53 på Kungsholmen i Stockholm men nu med strikta restriktioner erbjuder vi även onlineprovningar. Tuija Räsänen är lakritsexpert och håller i alla våra lakritsprovningar. Hon har hållit lakritsprovningar sedan 2009 då hon arrangerade den första Lakritsfestivalen i Stockholm. Sedan 2014 är hon även arrangör för Finlands lakritsfestival.

Företag och grupper som vill boka en egen privat lakritsprovning kontakta oss för mer information. Minst 4 personer. Ring 0703-28 55 00 eller mejla till info@lakritsbutiken.se

Välkommen och boka en plats på någon av våra öppna lakritsprovningar!

Lakritsprovning online

Kontakta Tuija direkt på 0738-44 02 04 eller tuija@lakritsfestivalen.se