Kouvolan Lakritsi på Formex

|14/08, 2023

Kouvolan Lakritsi på Formex

Lakrits Sverige AB är stolt importör och distributör av Kouvolan Lakritsi i Sverige


Den 22-25 augusti ställer vi ut på Formex med deras härliga och goda lakrits från Finland. Formex är Nordens största mötesplats för inrednings-, design- och presentbranschen. Du måste vara yrkesverksam inom detta för att kunna besöka mässan. Vi finns i monter C07:39.

Den traditionella finska lakritsfabriken, Kouvolan Lakritsi har blivit utsedd till världens bästa tillverkare av lakrits flera gånger av tidskriften LUXlife i Storbritannien.

Kouvolans lakrits produceras på samma sätt sedan 1945. Receptet  justerades något år 1960 av engelsmannen och lakritsspecialisten H. Knoch från Pontefract. Den nya smaken han tog fram blev direkt en succé!

Kouvolan Lakritsi har som mål att leverera lakritsen så färsk som möjligt, och av denna anledning försöker de göra leveranstiderna så korta som det bara går. Lakritsen lämnar fabriken nästan omedelbart efter att den är tillverkad.

I sortimentet finns söta och salta lakritsbitar, handgjorda gammeldags pipor, stora lakritssnurror och lakritshjärtan att välja på, så du hittar säkert en favorit om du inte redan gjort det!

Självklart hittar du lakrits från Kouvolan Lakritsi i Lakritsbutiken i Årsta eller här på webben!

Köp lakrits från Kouvolan Lakritsi här