Lakritsprovningar

Under en lakritsprovning hos oss provar du lakrits i olika former, söt, salt och med choklad. Samtidigt får du lära dig om lakritstillverkning, lite historik och en hel del kuriosa. Provningarna äger vanligtvis rum i vår butik men nu med strikta restriktioner erbjuder vi istället onlineprovningar som leds av lakritsexperten Tuija Räsänen. Tuija har har hållit lakritsprovningar sedan 2009 då hon arrangerade den första Lakritsfestivalen i Stockholm.

Vill du betala din lakritsprovning med ett presentkort eller ett värdebevis från Greatdays, Box Experience eller Smartbox samt om ni vill ha en privat provning för ett företag eller en grupp, boka direkt hos Tuija på 0738-44 02 04 eller [email protected]

När du bokat din provning kommer du få en bekräftelse på att bokningen har gått igenom. Några dagar senare kommer du få ett mejl med en länk till provningen. Provningen kommer äga rum i Microsoft Teams. Man behöver inte ha några förkunskaper eller programmet Teams i sin dator, utan klickar enkelt direkt på länken i mejlet.  

Senast en vecka innan själva provningen, kommer du få ett lakritspaket hemskickat till dig. Strax innan det är dags för provningen är det dags att plocka fram ditt lakritspaket.