Lakritsprovningar

Lär dig mer om lakrits!
Under en lakritsprovning hos oss får du smaka på lakrits i olika former, söt, salt och med choklad. Samtidigt får du lära dig om lakritstillverkning, lite historik och en hel del kuriosa. Provningarna äger rum i vår butik på Malgomajvägen 10 i Årstaberg i Stockholm eller online. Lakritsexperten Tuija Räsänen håller i alla våra provningar. Hon har har hållit lakritsprovningar sedan 2009 då hon arrangerade den första Lakritsfestivalen i Stockholm.

OBS!
Vill du betala din lakritsprovning med ett presentkort eller ett värdebevis
från Greatdays, Box Experience eller Smartbox samt om ni vill ha en privat provning för ett företag eller en grupp, ring och boka direkt hos oss på 0703-28 55 00 eller mejla till [email protected]

Här nedan kan du välja mellan de provningar som är aktuella just nu!

Fysisk lakritsprovning 
Provningen äger rum i vår butik på Malgomajvägen 10 i Årsta. Den ligger ca 200 m från Årstabergs station dit pendeltåg, tvärbanan och bussar går. För de som kommer med bil finns parkeringsplatser vid stationen och Skälderviksplan.

Digital lakritsprovning
När du bokat din provning får du en bekräftelse på att bokningen har gått igenom. En vecka innan provningen kommer du få ett mejl med en länk till provningen samt ett lakritspaket hemskickat till dig.
Provningen kommer äga rum i Microsoft Teams. Man behöver inte ha några förkunskaper eller programmet Teams i sin dator, utan klickar enkelt direkt på länken i mejlet.