Lakrits från Holland med hög kvalitet

|25/07, 2023

Lakrits från Holland med hög kvalitet

Meenk

Att vara hälsomedveten är inte längre en trend, utan en självklarhet.
Därför strävar vi på Lakritsbutiken för att erbjuda högkvalitativ lakritskonfekt med så mycket naturliga ingredienser som möjligt, av tillverkare från hela världen.

Låt oss ta en närmare titt på populära Meenk från Holland!

Meenk är ett varumärke som tillhör det familjeägda företaget, Van Vliet.
Dr. Meenk var en pionjär och satte de högsta standarderna för sina produkter med målet att göra den bästa lakritsen i Nederländerna. Han grundade varumärket Meenk redan år 1900.

Företaget Van Vliet har också en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1974, då paret Van Vliet öppnade sin hälsokostbutik. De insåg snabbt att det var svårt att hitta högkvalitativt lakrits gjort av enbart naturliga ingredienser, så de började tillverka sin egen lakritskonfekt.

Det mesta av lakritsproduktionen sker för hand än idag. Mer än 90% av råvarorna är lokalproducerade för att försäkra den bästa möjliga kvaliteten.

Oavsett om du föredrar en mild eller kraftfull smak, har Meenk ett brett utbud av läckra lakritsprodukter att välja mellan.

Den svarta Salmiaktryffeln är föreningen av sött, salt, salmiak och lakrits. Den har ett första sockratt sött lager som smälter fram till ett härligt lakritslager, och avslutas med en krämig saltlakrits i mitten.
Om du är ute efter något unikt och spännande bör du prova Meenks Snusrör. Den har ett yttre lager av lakritspulver, följt av en söt lakrits kärna och i mitten en läcker mjuk saltlakrits. Den är inte extrem i smaken, vilket gör att även nybörjaren bör kunna njuta av denna lakrits!

Salmiakromber är klassisk halvhård, salt och smakrik saltlakrits som ger en rik och smakrik upplevelse som aldrig går ur modet.

Salmiakpinnar är sockerdragerad lakrits, som är perfekt för den som vill ha en söt och lakrits upplevelse på en och samma gång.

Salmiak UFO:n är pressade saltlakritspastiller. Först möts du av en sötma som smälter bort och avslöjar den karakteristiska sältan som gör salmiak så unikt.

Griotten skumlakrits är en mjuk skumlakritstärning med salmiaksmak, en perfekt balans mellan mjuk skum och salmiakens distinkta smak.


Meenks lakrits är förpackade i fina cellofanpåsar, och du kan beställa dem här eller köpa de i vår butik i Årsta.