Marvis – designtandkräm med lakrits

|10/07, 2023

Marvis – designtandkräm med lakrits

För många är tandborstningen ett nödvändigt ont. Inte speciellt roligt. Men tänk om det går att göra denna tråkiga vardagsrutinen till en rolig smakupplevelse istället?

Är du som vi, en inbiten lakritsälskare, kan Marvis tandkräm som är smaksatt av lakrits och mint vara något för dig. Och inte av vilken lakrits som helst utan det italienska företaget, Amarellis lakrits nämligen.

Du har kanske redan testat Amarellis lakrits? Amarelli är en anrik familjeägd verksamhet som grundades i Kalabrien i Södra Italien, år 1731. Deras historia sträcker sig dock ännu längre tillbaka, ända till 1500-talet, då de började skapa rålakraits. Deras passion lever vidare än idag.

Marvis är kultmärket som är känt för att smaksatta sin tandkräm med oväntade och innovativa smaker (en gång har de till och med använt baconsmak!). För att inte tala om de sina snygga förpackningarna som verkligen förgyller vilken badrumshylla som helst.

Deras designtandkräm finns på de mest exklusiva hotellen runt om i världen, tex på Mama Shelter i Paris och Hotel Bowery i New York.

Den dryga konsistensen och lakrits- och mintsmaken gör att den gör dina tänder rena på ett effektivt sätt, och renlighets känslan förblir också längre.

Just det – tandkrämen är vit och inte svart som många tror!

Du hittar Marvis lakritstandkräm (med fluor) hos Lakritsbutiken!

Beställ lakritstandkrämen här